Monday, September 17, 2012

Târg de Meșteșuguri Tradiționale la Bastionul Măcelarilor


Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș în colaborare cu Asociația Re/Creativ vă invită la Târgul de Meșteșuguri Tradiționale cu vânzare. Acesta se înscrie în cadrul Evenimentului Toamna Băimăreană și se va desfășura la Bastionul Măcelarilor în intervalul 24 - 30 septembrie 2012, între orele 10:00-17:00.
Târgul reunește meșteșugari, artizani și designeri ce prezintă obiecte care se deosebesc prin interpretare artistică și se confruntă cu o serie de provocări în găsirea unui cadru potrivit pentru expunerea și vânzarea produselor lor; meșteșugarii contribuie la menținerea tradiției populare prin includerea motivelor și culorilor tradiționale în produse unice, demne de laudă prin calitatea și exprimarea artistică deosebită.

Într-un ambient cu decoruri de sezon la Bastionul Măcelarilor vor fi deschise 15 standuri care oferă vizitatorului o experiență unică atât prin obiectele expuse cât și prin modalitatea festivă de prezentare.

Expozanți meșteșuguri:
Olărit, icoane, podoabe, zgărdane,dantelă, țesături, pălării paie, fierărie, pielărie, tâmplărie

Expozanți artizani și designeri:
Fain Design bijuterie ceramică și săpunuri naturale, Cristina Barsony ilustrație și accesorii din ceramică, Marillys produse cosmetice naturale, Bella Handmade bijuterii,  Oceanhandmade buchete de flori pentru evenimente și accesorii .


Oana Leșiu șef secție Muzeul Județean de Istorie și  Arheologie  Maramureș – 0731 014 027
Raluca Ocean PR și Project Manager Asociația Re/Creativ - 0760 576 023



No comments:

Post a Comment