Wednesday, July 3, 2013

Catalog de idei și inițiative - campanie media și updatarea platformei

Platforma „Inițiative Noi„ este o carte de vizită comună a 50  grassroots-uri din România  din domeniul Educației și Incluziunii Sociale, care dorește să promoveze, să răsplatească organizaţiile active şi să potențeze noi parteneriate.
Website-ul www.initiativenoi.ro este o oportunitate de a prezenta idei și inițiative de succes ale organizaţiilor româneşti, un loc care oferă posibilitatea de a angrena aceste organizaţii în noi parteneriate, construind o rețea de Grassroots-uri.

Parteneriatele din cadrul acestui proiect au fost încheiate între ONG-uri cu nevoie de promovare din domeniul Educației și Incluziunii Sociale  care nu își puteau permite realizarea propriilor materiale de prezentare/promovare a organizației. Rolul fiecărui partener a fost acela de a găsi Grassroots-uri cu activități din domeniul Educației și Incluziunii Sociale.

Pe website se găsește în format care poate fi descarcat „Catalogul de Idei și Inițiative”. Materialul oferă o prezentare a 30 de organizații care au intrat inițial în proiect în perioada august-decembrie 2012. Instrumentele disponibile oferă nu doar vizibilitate Grassroots-urilor, dar și acel impuls suplimentar de care e nevoie pentru a pune lucrurile în mişcare.

"Catalog de idei și inițiative - campanie media și actualizarea platformei"  este un proiect al Asociației Re/Creativ din Baia-Mare, ca urmare a câștigării unui call de proiecte lansat de Open Society Institute din Budapesta în parteneriat cu CENPO.


Partneri:  
Asociația Go Free  - Cluj Napoca
Asociația Support for Youth Development – Cluj Napoca
Asociația pentru Calitatea Vieții - Timișoara

Vă invităm să deveniţi membrii ai platformei sau daţi-le de ştire prietenilor din ONG-urile pe educaţie şi incluziune socială să se înscrie accesând acest link: www.initiativenoi.ro/Login 
Organizaţiile înscrise în această reţea civică beneficiază de promovare, schimburi de idei şi bune practici, parteneriate şi colaborări.


No comments:

Post a Comment